• Personvern

Personvern

Husgalleriet AS respekterer personvernet til alle som besøker vår hjemmeside. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder  personodataoppfordringen (GDPR). Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som person eller kunde.

Denne personvernerklæringen gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

 

BEHANDLING AV OPPLYSNINGER

Nettredaktøren har det daglige ansvaret for Husgalleriet AS sin behandling av personopplysninger på husgalleriet.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Hos Husgalleriet AS er Marita Hamre nettredaktør.

 

INFORMASJONSKAPSLER.

Informasjonskapsler (cookies) er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside og skal i de fleste tilfellene gi deg en bedre bruksopplevelse.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

NB! Ved å bruke www.husgalleriet.no samtykker du at det benyttes cookies (informasjonskapsler) i din nettleser.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Følgende informasjonskapsler brukes på kielland-home.no:

 

SESSION COOKIES (midlertidige informasjonskapsler)

Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon midlertidig gjennom én økt. Nettsteder har ikke noe minne. Midlertidige informasjonskapsler gjør det mulig å følge med på hvordan brukere navigerer rundt på nettstedet, slik at de ikke blir spurt om å oppgi samme informasjon flere ganger, f.eks. ved pålogging.

Midlertidige informasjonskapsler slettes når du lukker nettleseren.

 

NETTSTATISTIKK

Husgalleriet AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på husgalleriet.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Husgalleriet AS til andre aktører.

Les mer om Google Analytics og bruken av cookies her

Hvis du generelt sett ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du laste ned en utvidelse for nettleseren din her.

 

OPPLYSNINGER DU SELV GIR OSS

Når du fyller ut og sender et kontaktskjema på nettsidene, lagres opplysningene du gir elektronisk. Dette skal gi oss muligheten til å sikre at du mottar informasjonen du spør etter.

 

BRUK OG UTVEKSLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Husgalleriet AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på webområdet på annen måte enn det som er beskrevet over. Med unntak av den anonymiserte informasjonen vi sender videre til Google Analytics vil dine opplysninger ikke under noen omstendigheter bli utlevert til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.


INNSYN

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har til en hver tid rett til å komme med innsigelser mot behandlingen, samt trekke ditt samtykke tilbake.

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personopplysninger kan du kontakte Husgalleriet AS på tlf. 51 64 64 84 eller E-post. Du kan også kontakte Datatilsynet, Tollbugata 3, 0152 Oslo, telefon 22 39 69 00 eller postkasse@datatilsynet.no


For ytterligere informasjon om Husgalleriet AS sin personvernpolitikk, kontakt nettredaktør på E-post eller 51 64 64 83